בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

מלא הפתעות

הפיסטוקים מקבלים בהכנעה את המליחות והמתיקות, החריפות והחמיצות של כל המטבחים שבמסגרתם נדדו מפרס ומדי. מתכון לבקלאווה מלוחה דווקא, ממולאת בפיסטוק ועשבי תיבול, ועוד אחד לקובה בשרית ממולאת בפיסטוק, שנהגו להגיש בחאלב באירועים חגיגיים

תגובות

אבנים טובות ומרגליות, לֶשֶם, שְבוֹ ואחְלָמָה, תרשיש ושֹהַם. ואין כוונתנו לאלה העדויים על צווארי אשה או בתנוכי אוזניה, אלא לאלה שמברכין עליהם בורא פרי העץ או האדמה, והם גדלים בקליפתם, מהם זהובים ומהם חומים, מהם אדומים ומהם ירוקים, עגולים או מחודדים, קשים או מתמסרים. אבנים טובות ומרגליות, לוז, קשיו ושקדים, בוטנים ופיסטוקים. רבים האגוזים שנתברכה בהם הארץ והפיסטוק עולה על כולם. רק 20 שנה אחרי שנזרע באדמה ייתן פריו בעתו, 50 קילו לכל היותר לעץ, עטוף בקליפתו הנוקשה. קודם לכן הזדווג העץ הזכר עם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו