מתכונים

מלא הפתעות

הפיסטוקים מקבלים בהכנעה את המליחות והמתיקות, החריפות והחמיצות של כל המטבחים שבמסגרתם נדדו מפרס ומדי. מתכון לבקלאווה מלוחה דווקא, ממולאת בפיסטוק ועשבי תיבול, ועוד אחד לקובה בשרית ממולאת בפיסטוק, שנהגו להגיש בחאלב באירועים חגיגיים

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

אבנים טובות ומרגליות, לֶשֶם, שְבוֹ ואחְלָמָה, תרשיש ושֹהַם. ואין כוונתנו לאלה העדויים על צווארי אשה או בתנוכי אוזניה, אלא לאלה שמברכין עליהם בורא פרי העץ או האדמה, והם גדלים בקליפתם, מהם זהובים ומהם חומים, מהם אדומים ומהם ירוקים, עגולים או מחודדים, קשים או מתמסרים. אבנים טובות ומרגליות, לוז, קשיו ושקדים, בוטנים ופיסטוקים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ