בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

אחר צהריים של פורענות

לרגע אחד, לקראת השלב הנינוח של היום, כדאי לעצור את הכל, לפתוח את המקרר ולקחת פרוסה מענגת של טרין - המאכל שנולד למנוחה קרירה בחום הים־תיכוני

2תגובות

אחר הצהריים נהיים מעט רעבים וחסרי מנוחה ולא מוצאים במה להשיב את הנפש. ארוחת הצהריים נאכלה ונשכחה, ואילו את ארוחת הערב טרם התחילו להכין, וכך חוזרים ופותחים את המקרר ואת המזווה ומוצאים רק ירקות וקופסאות שימורים שאינם מתאימים כלל לצורך המתפתח לנגוס משהו בעל טעם ובעל צורה ובעל חשיבות. חשוב להקפיד לאכול את הארוחה שבקיבוץ כינו אותה “ארוחת ארבע”, ואילו הבריטים קוראים לה תה מנחה, עם תה או קפה וכריך מלפפונים או עוגה. יש בארוחות אחר הצהריים האלו דבר מה ההופך אותן לעתים לחשובות מכל יתר הארוחות. עוצרים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו