מתכונים

מעדנים ישראליים־ערביים לשנה החדשה

יעקב נטע את הבוסתן וליקט צמחים ופירות. מיכל מדגימה את חזון החיים הפשוטים ומלאי הטעם של שניהם. ביקור במסעדת מאגדה מוליד שלושה מעדנים ישראליים־ערביים עם טעם של שלום

צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים14
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

וכך יכולים הדברים להיות בשנה הבאה: בני הארץ, יהודים וערבים, יחיו בשלום ובסבלנות, יעבדו יחד את האדמה ויישבו לאכול מן הארוחות המשותפות בצל הגפן והתאנה. גברים ונשים יתאהבו ויאהבו ויקימו משפחה מעבר לגבולות השפה והדת ואת ביתם יבנו על ראש גבעה, רק משום שמצאו השכנים חן בעיניהם. במטבח יבשלו יחד מפירות הבוסתן ומן העשבים שצמחו בהר וישתו מן היין שנבצר בכרמים ובסופי השבוע ובחופשות יפתחו את בתיהם ויגישו מתנובת הארץ הטובה למבקרים ולנופשים הבאים בשעריהם לרוב.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ