בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

מעדנים ישראליים־ערביים לשנה החדשה

יעקב נטע את הבוסתן וליקט צמחים ופירות. מיכל מדגימה את חזון החיים הפשוטים ומלאי הטעם של שניהם. ביקור במסעדת מאגדה מוליד שלושה מעדנים ישראליים־ערביים עם טעם של שלום

14תגובות

וכך יכולים הדברים להיות בשנה הבאה: בני הארץ, יהודים וערבים, יחיו בשלום ובסבלנות, יעבדו יחד את האדמה ויישבו לאכול מן הארוחות המשותפות בצל הגפן והתאנה. גברים ונשים יתאהבו ויאהבו ויקימו משפחה מעבר לגבולות השפה והדת ואת ביתם יבנו על ראש גבעה, רק משום שמצאו השכנים חן בעיניהם. במטבח יבשלו יחד מפירות הבוסתן ומן העשבים שצמחו בהר וישתו מן היין שנבצר בכרמים ובסופי השבוע ובחופשות יפתחו את בתיהם ויגישו מתנובת הארץ הטובה למבקרים ולנופשים הבאים בשעריהם לרוב. כך יכולים הדברים להיות ממש בשנה הבאה. אני יודע...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו