בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

הלוף בצלות: מתכונים עם כרישה

היא קרובת משפחה של השום והבצל, אבל הכרישה מצטיינת בעדינותה ובטעמה הבהיר. בגרסה מיוחדת לטארט טאטן, היא הופכת למאפה מלוח ופריך, וברוטב לפסטה מהווה וריאציה סמיכה למרק הוויסישואז הצרפתי

תגובות

את גבעולי הכרישה מכסים בעפר מדי יום כתלולית העולה מן החול ומניחים רק לעליה הירוקים להבקיע ולאסוף מעט קרני שמש סתוויות החיוניות לצמיחה. החלקים המכוסים נותרים בלבנוניותם וברכותם ומפיקים את הטעם הבהיר, כמו זה של שורש הפטרוזיליה או אספרגוס לבן ועבה. הטעם הבהיר שייך לירקות החבויים באדמה, שהאור טרם צרבם והחמיץ את מיציהם או החריף אותם והוא עדין וחמקמק, מעט מתוק ומעט זהוב - בהיר. חלקו העליון של הגבעול, לעומתו, צומח אל השמש ומוריק באור של תשרי ומקשה את סיביו ומרווח את עליו ונצרב בטעמו כבצל. לפחות 4,000...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו