בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

הסוד של כאמל

הקובה של השף ממסעדת טורקיז מיוחדת בעדינותה, פריכותה וקליפתה הדקה, העשויה אחרת מהרגיל. מתכון בסיסי ושתי גרסאות יצירתיות: קובה שנצלה על האש וקובה ביוגורט

תגובות

לאבי סבו של כאמל הַשְׁלַמוֹן היה פרדס לימונים. מדי יום היה נוהג את פרדתו אל הכפר, אוכפיה עמוסים בפרי, ומציע לימוניו למכירה. כשהיתה הפרדה ממהרת, היה אבי סבו של כאמל מתרה בה בערבית שתאט ממרוצתה וקורא: “הש!” ומיד אחר כך ממשיך להכריז על פירותיו: “למון”. “הנה מגיע הש־למון”, היתה אומרת שכנה אחת לרעותה. כמה יפה שנקרא אדם בפי הבריות לפי מלאכתו, כישרונותיו והפירות שצימח על אדמתו - כמו אפלפלד ‏(מטע תפוחים‏), או מנדלבוים ‏(עץ שקד‏). בימינו פקידי משרד הפנים לא יכולים לכנות כך את האזרחים. איזה שם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו