מתכונים

הסוד של כאמל

הקובה של השף ממסעדת טורקיז מיוחדת בעדינותה, פריכותה וקליפתה הדקה, העשויה אחרת מהרגיל. מתכון בסיסי ושתי גרסאות יצירתיות: קובה שנצלה על האש וקובה ביוגורט

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים1
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

לאבי סבו של כאמל הַשְׁלַמוֹן היה פרדס לימונים. מדי יום היה נוהג את פרדתו אל הכפר, אוכפיה עמוסים בפרי, ומציע לימוניו למכירה. כשהיתה הפרדה ממהרת, היה אבי סבו של כאמל מתרה בה בערבית שתאט ממרוצתה וקורא: “הש!” ומיד אחר כך ממשיך להכריז על פירותיו: “למון”. “הנה מגיע הש־למון”, היתה אומרת שכנה אחת לרעותה.

תגיות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ