טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

אם אין לחם, וגם כשיש

פריך מבחוץ, רך וחמאתי מבפנים ובאופן מפתיע פשוט להכנה: כל מה שצריך כדי להכין בריוש טוב הוא הקפדה על הפרטים הקטנים, והמאפה התפוח והמתקתק יקשט את שולחן ארוחת הבוקר בסוף השבוע

8תגובות

לא היתה זו מרי אנטואנט. אולי זו היתה איזו דודה־נסיכה או דודנית־דוכסית של המלכה, שרק רצתה לעזור, ובצערה אל מול העם הרעב צוטטה על ידי הפילוסוף ז’אן ז’אק רוסו כמי שהציעה לנתיניה כי “באין לחם יאכלו בריוש”. והנה, בוקר אחד צילצל הטלפון, ועל הקו היה חבר, סוכן חשאי, שממנו לא שמעתי כבר שנים. איפה אתה ומה איתך ואיך הילדים ושאר דברים שמחליפים רעים שזמן רב לא התראו, ומפה לשם הוא בדיוק בדרך לעין כרם ותשים מים וכבר באים. איך אתה מתגלגל פה לשכונה, אני שואל את הסוכן, והוא אומר: זה בזכות הבריוש הזה המתקתק...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
tm_tools.isArticleType(article) : true