מתכונים

מתכוני מנגולד מעולים לחורף המתקרב

יחד עם קטניות שהושרו, המנגולד יוצר תבשיל עשיר וסמיך, עם טעמי אדמה וחמצמצות מרעננת; עם גרגירי בורגול, מתקבלת מנה שהיא בין סלט לתבשיל - שניהם מתאימים במיוחד לימים של תחילת החורף

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

גשם כבד שטף את האדמה האפורה בעמק שלנו, ללא הכנה. בבוקר עוד ייבשה את קוציה ופיזרה זרעיה לרוח, בלי להבחין בעננים שהתחשרו מעליה. כשהחל הטפטוף הראשון, האדמה עוד קיבלה אליה את המים בברכה, אלא שאז נשבר הענן ונבקע והטיפות החלו לרדת גדולות וכבדות והגבעות נתכסו בנהרות ובמפלים שוצפים, שסחפו איתם סלעים וענפים שבורים וחרולי־קיץ שנשברו מגבעוליהם.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ