בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

שני מתכוני אורז ייחודיים

הוא אחד המאכלים העממיים הנפוצים ביותר, אך כל מקום מעניק לו גוון ייחודי. הנה שתיים מתוך אינספור האפשרויות להכנת אורז - האחת, כתבשיל עם בשר מעושן וטעם של מסעות ודרכים, השנייה, כדייסה מתוקה בחלב ובשמנת, שמנחמת ומזכירה עולם שאיננו עוד

12תגובות

יש ונוסע אדם למקום אחד שמעולם לא היה בו מלפנים, הוא לבדו והיום נוטה לערוב. הוא נעמד ברחוב ראשי ופונה כה וכה ומחפש פונדק או שולחן לשבת לצדו ולהשקיט בו את בני־מעיו. והנה נושאות אותו רגליו מעבר לכביש והוא מתיישב לצד השולחן ופתאום שוב יש לו מקום בעולם והוא נכון להזמין את ארוחתו בו. הוא מונה את מעותיו ומזמין בהם את שמתבשל בסיר שבמטבח. הפונדקאית פונה ממנו ושבה עם צלחת עמוקה וכף, והוא יודע, שבמחצית העולם לפחות יוגש לפניו אורז מבושל. אם הוא באיטליה, האורז יהיה סמיך וידיף ניחוח אדמה של פטריות ואפונה....



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו