מתכונים |

מרק עוף, לא כמו של סבתא

הטעם המוכר של מרק העוף הופך למיוחד ומפתיע כשמכין אותו השף דודו ביטון ממסעדת לה־רג’נס בירושלים. הגרסה שלפנינו מתאימה את המתכון המקצועי למטבח הביתי

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

פעם בכמה חודשים צריך לעצור. חוזרים הביתה ומקלפים את בגדי היומיום ועוטים מחלצות השמורות לאירועים מיוחדים. לא לשמחות או לארוחות שבת, אלא תחפושת של ממש, המרחיקה מן הגוף את כל מה שמוכר וכל מי שמכיר. מחכים שהחשכה תרד והגשם ייחלש מעט וצועדים מהר באוויר הקר מן הדלת אל המכונית. מתניעים את האוטו ומכוונים את התדר לקול המוזיקה ונוסעים בשתיקה בכביש החשוך.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ