מתכונים |

פּוֹטטו סקינס במגוון מילויים

בגרסת הדיינר האמריקאית הקלאסית, הפּוֹטטו סקינס, עורות תפוחי אדמה, מולאו בגבינת צ'דר ובייקון. כאן הם מוצעים בגרסה הים־תיכונית המעניקה להם טעם של מדורה ועם מגוון מילויים שונים שנמסים זה לתוך זה

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

לדברים שבתנור יש נטייה להתחבר זה עם זה ולהחליף חוויות ולא להישאר לבד. כמו אצל בני אדם, גם אצל הבשר והירקות מדובר בתהליך ולא ברגע אחד, ולא כולם מתקרבים מיד ובאותה המידה. כתוצאה מהחום הגבוה, המזונות מתרככים תחילה, כל אחד בקצב שלו, ואז מזיעים את מיציהם אחד אל השני ולבסוף מתייבשים והופכים פריכים. גם זה, כמו אצל בני האדם.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ