מתכונים

סנדוויץ' מקרל ישמח לבב אנוש

כריך מקרל מעושן הוא בחירה מצוינת לנגיסה הראשונה של הבוקר. לפעמים הלחמנייה היא רק נושאת הכלים או התרמיל, אבל המתקדמים מוזמנים להשקיע גם באפיית לחמניות מהירות

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

באיסטנבול מגישים את הרחוב בלחמנייה. לא בפיתה דקיקה או כזו עם כיס, ובטח שלא בכלי קרטון מתכלים. לחמנייה בשרנית מקמח לבן, יבשה מעט, עם קרום שאיננו משאיר שום רושם מיוחד. בתוך הלחמנייה יש בצק תפוח ואווירירי שסופג אליו את טעמיה של התקרובת שהונחה בחובו עד שהוא מתבטל לפניה לחלוטין ונותן לה לעשות בו כבשלה ורק הקרום העבה והיבש מפריד בין טעמיו של גן העדן האבוד וידינו האוחזות בו בקדושה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ