מתכונים

מרק חם של קיץ

אין סיבה לחכות לחורף הבא כדי ליהנות מקערה מהבילה. לפעמים מרק חם של קיץ יכול להיות טרי ופריך כאבטיח

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

את מזג האוויר אפשר להרגיש בצלחות. מידות החום והלחות קובעות את שיוגש אל השולחן והמפה הפרושה מעליו, כמוה כמפה סינופטית על מסכי חדשות הערב. שיטת החיזוי פשוטה, לכאורה: כשבחוץ מצליפות רוחות קרות ויבשות של חורף לוגמים מרק חם ורטוב, וכשהגשם מכה טועמים מסיר החמין שיצא מן התנור. בימות השרב ורוחותיו המצמיאות מגישים אבטיח קר ומתוק וכשהשמש ניצבת באמצע השמים ומעלה אד לח מן האדמה משיבים את הנפש בפרוסת גבינה צפתית ועגבנייה בשרנית.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ