בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

מרק חם של קיץ

אין סיבה לחכות לחורף הבא כדי ליהנות מקערה מהבילה. לפעמים מרק חם של קיץ יכול להיות טרי ופריך כאבטיח

10תגובות

את מזג האוויר אפשר להרגיש בצלחות. מידות החום והלחות קובעות את שיוגש אל השולחן והמפה הפרושה מעליו, כמוה כמפה סינופטית על מסכי חדשות הערב. שיטת החיזוי פשוטה, לכאורה: כשבחוץ מצליפות רוחות קרות ויבשות של חורף לוגמים מרק חם ורטוב, וכשהגשם מכה טועמים מסיר החמין שיצא מן התנור. בימות השרב ורוחותיו המצמיאות מגישים אבטיח קר ומתוק וכשהשמש ניצבת באמצע השמים ומעלה אד לח מן האדמה משיבים את הנפש בפרוסת גבינה צפתית ועגבנייה בשרנית. האוכל המוגש בצלחות, צריך שיאזן את מזג האוויר המוטח אל האדמה. כשבחוץ קר...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו