בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

שלוש דרכים להגיש גבינה לאורחים

כמה רשמים מחייו של הגבן ושלוש דרכים – טובות יותר מכל פשטידה – להגיש גבינה לאורחים

14תגובות
דן פרץ

עם שחר יוצאים אל הדיר. העזים שוקקות ודרוכות כשהחולב מתהלך באבוס, נדחקות אל שערי השבילים המוליכים אל מכון החליבה ומפנות אחוריהן אל החולב בשורה מסודרת. ידי החולב מלטפות את העזים ומפזרות להן מן הגרעינים המתוקים כשחלבן הלבן נחלב בפעימות קצובות אל מכל הנירוסטה ומעלה קצף שמנתי ורך. הן נענות לו בפעיית חיבה ומפנות את מקומן לבאות אחריהן. החולב רותם את המכל אל הטרקטור וחוצה בטרטור אטי את הערוץ היבש שבין הדיר למחלבה. בשער המשק מחכים לו הגבן וצוותו במגפיים לבנים ובחלוק לבן ובסינר לבן ומבריק כעדת חסידים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו