בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

חם בחוץ, שימו קערת מים לשעועית

סלט שעועית ענקית, מחבת מרגז עם שעועית ותרד וגם פירה שעועית עם זיתים חמים

5תגובות

כדי לבשל את השעועית יש להניח לה מבעוד לילה בקערת מים עמוקה שתשיב את נוזליה, ולכן תיאכל תמיד בכוונה תחילה. בשדה תבשיל בתרמיליה ולרגע קצר אף יהיה ניתן ללקט ממנה ולאכול אותה כשהיא עוד ירוקה ורכה, אלא שכמה ימים אחר כך כבר תתייבש ותהפוך לזרע נוקשה כחלוק נחל שנפלט משצף. את הזרעים היבשים יאספו אל השק ואלה יישמרו חודשים רבים, גם שנים, עד שבכוונה תחילה יחליט מישהו לאוכלם. טבעם של זרעי השעועית שככל שיתקשו בשמש, כך יתרככו במים והבישול יפריד מהם את קליפתם הדקה, המהדקת, ויניח לבשרם להיספג ולהתפשט ולהיפרע...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו