מתכונים |

הדרך למניפסט הטעים והצודק לאוכל מתחילה בבצק פריך

הדרך לקראת המניפסט לאוכל העולה על שולחננו, טבעונים ולא טבעונים, מתחילה קודם כל בבצק

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

ההבדל העיקרי בין מיה וביני הוא הדרך שבה מגיע אלינו האוכל. אצל מיה הוא עושה את דרכו תחילה אל הגוף ומה שהוא מחולל בו, ומשם הוא ממשיך אל מצב הרוח וההרגשה. ואילו אצלי פוגש האוכל ראשונה את הנפש, על הזיכרונות וההתרגשויות והמאוויים והסיפוקים שלה, ורק אחר כך הוא עושה את מה שהוא עושה לגוף. זהו הבדל משמעותי, לא רק בדרך שבה אנו עורכים קניות או מבשלים, אלא גם בדרך שבה אנו אוכלים את ארוחותינו.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ