מתכונים

שני מתכוני תאנים רכות ומתוקות

שני מתכונים שיעטפו באופן מושלם את התאנים הרכות והמתוקות שגדלות עכשיו סביבנו

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים2
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

עצי התאנה חנטו פגיהם על גדות הנחלים שפעם מילאו את הארץ הזאת אלפי שנים לפני שעמנו הקדמוני נאסף אליה וקבע בה את מולדתו. אולי משום שראו אבותינו בטובו ובמתיקותו של הפרי, קבעו שמו בין שבעת המינים שנתברכה בהם הארץ, ואולי כשכתבו את המיתולוגיה של עמנו ישבו בצלו של העץ ולכן עטפו בעליו את מבושיהם של אדם וחוה בסיפוריהם העתיקים, בגן עדן מקדם.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ