טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

שני מתכוני תאנים רכות ומתוקות

2תגובות

עצי התאנה חנטו פגיהם על גדות הנחלים שפעם מילאו את הארץ הזאת אלפי שנים לפני שעמנו הקדמוני נאסף אליה וקבע בה את מולדתו. אולי משום שראו אבותינו בטובו ובמתיקותו של הפרי, קבעו שמו בין שבעת המינים שנתברכה בהם הארץ, ואולי כשכתבו את המיתולוגיה של עמנו ישבו בצלו של העץ ולכן עטפו בעליו את מבושיהם של אדם וחוה בסיפוריהם העתיקים, בגן עדן מקדם. משבעת המינים ההם שנתברכה בהם הארץ זכינו אנו למילים שנתברכה בהן שפתנו העתיקה ומהן בוראים סופרינו ומשוררינו את עונות השנה, את הריח ואת הטעם, את המר והמתוק. כך, למשל,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#