בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

אין כמו צלחת פריטו מיסטו בקיץ

ירקות פריכים, דגים כבושים, פירות מתוקים או נתחי בשר – כולם ישמחו להתעטף בבלילה קרה, לטבול בשמן חם ולהפוך לפריטו מיסטו

4תגובות

יש רגעים שבהם יש לעשות מעט ככל האפשר. נאמר, לשבת בכיסא נוח על שפת המדרכה בחום הכבד ולאכול ולשתות רק דברים שהיד מגיעה אליהם ללא מאמץ: כוס ערק עם קרח מצלצל ודגים או ירקות שטוגנו והונחו על נייר מקופל בצלחת. אפשר להעביר כך אחר צהריים שלמים בשיחה בטלה ופיצוח פריטו מיסטו פריך ולא להצטרך עוד לדבר. צלחת פריטו מיסטו (מאיטלקית: תערובת מטוגנת) היא המנחה הנעימה ביותר בסוף הקיץ, גם עבור מי שאוכל וגם עבור זה המכין אותה. במקום לעמוד שעות ארוכות במטבח חם מתנורים ותבשילים, מפעילים רק את המטגנת ומניחים בתוכה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו