בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

געגועים בקערה: מרקי בשר חורפיים

החורף אצלנו אוורירי ובהיר ולכן גם מרקי החורף האטיים סופגים טעמים רעננים ומעוררים

5תגובות

בטפטוף הראשון אני ממהר להעמיד את סיר המרק על הכירה. כבר כמעט מאה שנים שהמשפחה שלי בארץ הזאת, הצחיחה, היובשנית, אך משהו בגנטיקה שלנו עדיין מתגעגע לחורף עמוק ולבן. אולי קצב החיים הטבוע בנו מדורות מתעקש להאט ולהתכנס, לשבת שעות ארוכות סביב התנור עד שהאד שבחלונות יפשיר ולהתחמם מבפנים. ומרק הרי מבשלים כדי שיאריך את הטעם כמו שצילום מאריך את הזיכרון. בעיירות ובכפרים הדלים שבהם נדדה משפחתנו, שם, היה מעט בשר של ממש, אם בכלל, יותר עצמות, עוד יותר תפוחי אדמה והכי הרבה מי הפשרת שלגים. כשמבשלים אותם יחד...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו