בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

מה אפשר לעשות עם מקרוני?

באיטליה המקרוני הם בכלל פסטה קצרה וחלולה, בישראל הכוונה היא לאטריות ארוכות. אבל בחמין או עם דג מעושן, למי אכפת איך קוראים להם

5תגובות
ספגטי עם דג מעושן וזיתים. בישול מהמזווה
דן פרץ

לאיטלקים יש עשרות שמות לפסטה, כמו שלאסקימואים שמות לשלג ולצרפתים שמות לאהבה. אלא שאצלנו אין מקום לגינונים: אם הם צפים במרק קוראים להם לוקשים ואם הם בצלחת עם רוטב הם מקרוני. וזה דווקא נעים ככה, לא מסובך. רוצה לומר: תן לי מה שיש לך שם בסיר, בלי שמות וסיפורים, אני כבר אגיד לך אם זה טעים. שמות תואר ומסורות הם לרושמי המתכונים וכותבי ספרי הבישול. בבתי התבשיל בעולם כולו יש לאוכל אמיתי, בדרך כלל, שם אחד, ולפעמים שניים או שלושה שמות, שהם מילים נרדפות ל"תן לי רק משהו קטן עם הערק" או "אני רעב מאוד" או...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו