בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

הטחינה כמעשה כשפים

טחינה היא מאכל מושלם בפני עצמו וגם האחראית לאיזון המושלם בין מאכלים אחרים

25תגובות

האיזון המושלם מצוי כשהפרוסה ומה שמרוח מעליה אינם באים זה על חשבונו של האחר אלא משלימים האחד את השני. כאלה הם, למשל, טוסט וגבינה כשהיא מותכת מעליו: הוא פריך ויבש והיא רכה ונשפכת, בלעדיה היה הוא חסר טעם ובלעדיו היתה היא שמנונית ורותחת. וכזו היא, כמובן, גם הטחינה, שאין אפיריון נאה יותר לה מפיתה דקה וגמישה הצובטת מן הממרח הסמיך שבקערה. הטחינה אינה קמח ואינה שמן, שכן היא מלוא הזרע כולו, שאינו חסר דבר, והוא ממועך וסחוט ומעורבבים בו היבש והלח גם יחד. ואף על פי שבבית ספר לימדונו מורינו שאין המים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו