מתכונים |

ארנצ'יני חמים בלילה קריר

מתכון לארנצ'יני - תפוזי אורז ובשר, כמו שמכנים אותם בני סיציליה בחיבה כשמם של תפוחי הזהב היפים, ארנצ'ה באיטלקית, על שום צורתם וצבעם הזהוב

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב

אם תאבו לדעת בשל מה אהבתי, אני אהבתי בשל ריח הלילה הקר על הכביש במושב. החושך יורד מוקדם ואני פוסע בצעדים מהירים מצינה לצד בתים שחצרם חשוכה ודלתותיהם מוגפות ושואף אל קרבי את ניחוח העץ המבוער העולה בארובות. שמן העץ הלוהט נידף באוויר הקר ומתערבב בריח האדמה הכבדה והרטובה ואין נעים ומקרב ממנו בעולם כולו.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ