מתכונים

קליפות תפוזים - קרעים של ילדוּת

קליפות תפוזים מספיק מתוקות לשימוש בעוגה ומספיק מרירות לתבל בשר או מאפים ואפשר גם לתת אותן סתם כך כממתק לילדים

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב

ריח הגשם, חלזונות על מדרכת וקליפות תפוזים בכתום ובזהב. מעיל הצמר ומגפי הגומי ורקפות מלבינות שעלו מן הסתיו. פטריות שמותר ואסור לקטוף ועצים שעומדים בשלכת, כך עולים בי, כל פעם, קרעים של ילדות, כשהגשם דופק והרוח שורקת. והיא אמיתית והיא מתוקה והיא כל החום וכל התמימות וכל ריח של חורף או טיפה על העורף כמו ביסקוויט בכוס תה מהולים בעצבות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ