בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

חמאה תשמח לבב אנוש

יש האומרים שהחמאה מזיקה ללב. לו היו מורחים מעט חמאה על החיים ושותים אותם עם כוס יין, בוודאי היו מבינים כמה החמאה היא מה שגורם ללב לפעום

8תגובות

למרוח בבוקר טוסט בחמאה ובדבש וללגום לאט מן התה, או לטגן בערב חביתה מקושקשת בחמאה וכשהיא עוד מעט נוזלית ונוטפת, לאכול ממנה עם גבינה לבנה וסלט, ואפשר גם לעמוד בליל חמישי ירושלמי קר בתור למאפייה, לברך ולחסל בעמידה חלה שלמה וחמה עם חצי חבילת חמאה ועם וודקה בכוסיות פלסטיק. וגם בצק של בריוש או קרואסון שמרטיב בחמאה את האצבעות אני אוהב, או בשר של אווז או של דג שבושלו בחמאה ובשום לאט לאט עד שהם כמעט נמסים. החמאה המתוקה מחליקה את חיי בקלות וממיסה קוצים ומרככת את כל הדרוש ריכוך ואין ידידה טובה ממנה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו