בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים נפלאים עם אבוקדו

באמריקה הלטינית נוהגים להמתיקו בדבש ומכינים ממנו גלידה, ואצלנו נהוג לאוכלו כשהוא מלוח וטרי. אם תתפסו את פרי האבוקדו כשהוא בשל בדיוק במידה הנכונה — תוכלו לשלב אותו עם חומרי גלם רבים ומגוונים

111תגובות

ראשוני האבוקדו מונחים בארגז שבשוק ואני חדל מן הדבר שנתכוונתי לעשותו, נוטל פרי אחד אל בין כפות ידי ומהרהר מה נאה אילן זה שנתן לנו מפירותיו. אחר אני אוסף עוד כמה מידידיו, עוטף אותם בנייר ומניח להם שיסיימו הבשלתם בקערה שעל דלפק המטבח. האבוקדו אינו מבשיל על העץ. כשהוא נעשה שמן דיו, אבל עודנו בהיר ונוקשה, קוטפים אותו איכרי המטעים ונותנים לו שיתרכך אצל אוהביו במטבחיהם. בני המזל מוצאים בין הפירות הכבדים בשוק כמה שכבר הספיקו להבשיל דיים בעודם אצל הירקן ויכולים ליטול מהם ולמרוח מבשרם על פרוסת לחם טרי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו