שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב

ראשוני האבוקדו מונחים בארגז שבשוק ואני חדל מן הדבר שנתכוונתי לעשותו, נוטל פרי אחד אל בין כפות ידי ומהרהר מה נאה אילן זה שנתן לנו מפירותיו. אחר אני אוסף עוד כמה מידידיו, עוטף אותם בנייר ומניח להם שיסיימו הבשלתם בקערה שעל דלפק המטבח. האבוקדו אינו מבשיל על העץ. כשהוא נעשה שמן דיו, אבל עודנו בהיר ונוקשה, קוטפים אותו איכרי המטעים ונותנים לו שיתרכך אצל אוהביו במטבחיהם.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ