בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

סלטים מהמטבח הרומני

לא לחינם נשען מטבח יוצאי רומניה על המיטיטיי, הקבב הרומני. הכינו גם את הממרחים הרומניים וארגז של בירה צוננת, כי את הקציצה הזאת לא משאירים לבד

29תגובות

לא גדלנו עם זה בבית, אבל מדי פעם היינו יורדים לעיר התחתית ומקבלים טעימה. בחיפה של שנות ה–80, המילה "שחיתות" נאמרה בחיוך מלווה בקריצה וכללה, כמעט תמיד, חמוצים, כבד קצוץ, סטייק לבן, מיטיטיי והרבה שום. המסעדות הרומניות, שבדרך כלל נשאו את שמם האקזוטי של בעליהן, נחבאו מאחורי וילונות אדומים בסמטאות העיר התחתית, בין חלפני כספים לדוכני דליקטסים מוברחים של ימאים בדימוס, בין נגריות מאובקות למוסכים מפויחים, בין בתי מלאכה לבתי בושת. ינקו ודורה וליאון ויוז'י ויונק, כולם היו חרותים על קירותיה של העיר כשלטי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו