מתכונים |

קוקוס, הפרי בעל אלף השמות

את הפרי שלו ניתן לאכול ולשתות, וניתן גם להפיק ממנו שמן וקרם לבישול ולאפייה. כך תשתמשו בקוקוס בעוגת סולת בחושה ובכדורי שוקולד למתקדמים

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ