בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

קוקוס, הפרי בעל אלף השמות

את הפרי שלו ניתן לאכול ולשתות, וניתן גם להפיק ממנו שמן וקרם לבישול ולאפייה. כך תשתמשו בקוקוס בעוגת סולת בחושה ובכדורי שוקולד למתקדמים

10תגובות

מן העלים קולעים סלים וכיסאות נוח, מן הגזעים מגלפים סירות ובונים מרפסות מצלות, מן השורשים מפיקים דיו לכתוב בו שירים ואת הקליפות מצרפים לבניית קסילופון או כלי פריטה מנעימי־צליל. אלא שמי ירצה לכרות את גזעו וללקט את שורשיו של עץ שבצמרתו מבשילים מדי שנה 75 אגוזי קוקוס מלבינים ומתוקים? אלף שמות נתנו יושבי דרום מזרח אסיה לעץ ולפרי המתוק עד שהגיעו ימאיו הפורטוגלים של וסקו דה־גמה אל חופי הודו, אחזו באגוז מצדו והבחינו בשלושת החורים הכהים שבבסיסו. האגוז הכהה וצורת חוריו נדמו בעיניהם לפרצוף של קוף, או...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו