מתכונים

הפטרייה שלוכדת את הרגע

ככל שתרבו להשתמש במינים שונים של פטריות, כך יתקבל רוטב עשיר יותר לקציצות. ואם תיתנו לשכבות הפילו להיספג בנוזליהן - תקבלו מאפה משובח בטעמי אדמה מתקתקים

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב

אחרי הגשם האדמה כבדה ומחורצת, הבדים החשופים כהים וספוגים במים ועשב חדש מזדקף ירוק וסמיך אל קרני שמש רחוקות, והוא נוצץ מפרחים בסגול, באדום ובלבן. תחת עצי האורן והאלון והאלה מתפוררים העלים שנשרו מן הרוח וכשדורכים ביניהם מרגישים בסוליות המגפיים את מעגל החיים כולו: איך זרע נובט באדמה ונהיה לעץ ואיך העץ שב והופך לאדמה וחוזר חלילה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ