בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

הפטרייה שלוכדת את הרגע

ככל שתרבו להשתמש במינים שונים של פטריות, כך יתקבל רוטב עשיר יותר לקציצות. ואם תיתנו לשכבות הפילו להיספג בנוזליהן - תקבלו מאפה משובח בטעמי אדמה מתקתקים

4תגובות

אחרי הגשם האדמה כבדה ומחורצת, הבדים החשופים כהים וספוגים במים ועשב חדש מזדקף ירוק וסמיך אל קרני שמש רחוקות, והוא נוצץ מפרחים בסגול, באדום ובלבן. תחת עצי האורן והאלון והאלה מתפוררים העלים שנשרו מן הרוח וכשדורכים ביניהם מרגישים בסוליות המגפיים את מעגל החיים כולו: איך זרע נובט באדמה ונהיה לעץ ואיך העץ שב והופך לאדמה וחוזר חלילה. כשצמח מסיים את תפקידו ומשיב לאדמה את שלקח ממנה, הוא הופך תחילה לפירורים של חייו. החקלאים קוראים לזה קומפוסט ומכינים אותו באדיקות כדי שיעורר את שדותיהם מדי עונה. אבל מי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו