בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

מסעה של הפומלה לארץ ישראל

טוב לאכול את הפומלה בחורף תחת קרני השמש החודרות מבעד לשמשת חלון המטבח או בחוף הים. טוב עוד יותר להוסיפה לסלטים מבושלים ומטוגנים, שהיא תורמת להם רעננות מתוקה ויקרה מפז

3תגובות

הצרפתים עידנו, כדרכם, את הפמפלימואס ההולנדי, הוא לימון־הדלעת, וקראו לו בלשונם "פומלו". אלא שעוד לפני שהביאו אותו מגלי הארצות והסוחרים האירופאים חזרה לביתם, קראו המלזים והאינדונזים להדר המלכותי "ז'בונג" והסינים "יוזי", ובוודאי כינו אותו בעוד שמות רבים אחרים כשקטפו ממנו ומצצו את בשרו על גדות הפיג'י והטונגה. אבל כל אלו לא היו ידועים ביישוב הישן בירושלים לפני 130 שנה. את אסתר־ביילה הולצמן פקד הקב"ה בבן זכר ומאיר־שמעון, בעלה, קרא שמו שמואל צבי, מבלי לדעת עד כמה תרחיק נבואתו ולאן ימשכוהו צעדיו. בגיל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו