בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

מגדנת תפוחים שמזכירה את בית סבתא

כדי להכין את מגדנות התפוחים האלה לא מבשלים את הפרי ממש, אלא רק מרככים אותו בחמאה, כך שהוא שומר על פריכותו. לשילוב של בצק וגבינת ריקוטה התפוחים מעניקים ממתיקותם, ולבראוניז הקלאסיים הם תורמים חמצמצות רעננה

4תגובות

סבתא הניחה לפני בחיוך תפוח שחום ומקומט, והתיישבה מולי. חלונות העץ הישנים בחדרה בקיבוץ היו פתוחים לרווחה ורוח קיץ חמה נשבה לאטה במרחק הצנוע שבין חלון המטבח לחדר המגורים, מביאה עמה ריח חציר ורפת. מדי קיץ הייתי נשלח לבלות ימים אחדים עם סבתא ובני־הדודים בקיבוץ ועל אף שכפות רגלי היו רכות מכדי לפסוע בחום היום על שבילי האספלט הלוהטים והילדים היו לועגים לתנועותַי המגושמות על האופניים, או בבריכה, היו כל הייסורים שווים תמורת קובייה מן הגלידה שהיתה מכינה ומגישה לי סבתא מדי אחר הצהריים ושאהבתי בכל לבי. אלא...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו