מתכונים |

מגדנת תפוחים שמזכירה את בית סבתא

כדי להכין את מגדנות התפוחים האלה לא מבשלים את הפרי ממש, אלא רק מרככים אותו בחמאה, כך שהוא שומר על פריכותו. לשילוב של בצק וגבינת ריקוטה התפוחים מעניקים ממתיקותם, ולבראוניז הקלאסיים הם תורמים חמצמצות רעננה

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב

תגובות