מתכונים

איך משדרגים עוף באמצעות קפה

מומלץ לשתות אותו מכוס זכוכית, בישיבה ובחברה טובה, כשהוא טחון מפולים איכותיים. אפשר גם לשלב את טעמיו המרירים־מתוקים של הקפה במתכון לעוף, או להעשיר איתו חלה רכה וקרמלית

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים6
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב

קפה כדאי לשתות מכוס זכוכית או מספל דקיק־דופן, ועדיף בהסבה. אפשר לשתות אספרסו אחד בעמידה, תוך כדי מיהור הבוקר, אך יתר הקפה הקובע עתותיו של יום, כדאי לו שיילגם בישיבה לצד השולחן, בחברת אדם נוסף, או עמוד מן העיתון, או מוזיקה מתנגנת. בכל מקרה, שתיית קפה תוך האזנה לחדשות, למשל, או שיטוט בין צגי המחשב או הטלפון המרצדים, אינה מומלצת כלל ועלולה להותיר משקע סמיך של מועקה למשך שארית היום.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ