בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

סעודת חג הפסח על פי השף אוהד לוי

השף אוהד לוי, ממסעדת אורטוריו בזכרון יעקב, אוסף אל מטבחו מדי בוקר את הדברים שגדלים סביבו, על רכס הכרמל ולמרגלותיו. ארוחת החג שלו, המורכבת מהמאכלים המסורתיים, מלאת השראה

11תגובות

בקצה המבנה המתפתל על קו הרכס תלויה מסעדתו, ותחתיה גולשים מדרונות ירוקי אלון ולוטם. בתחתית המורד נמתח כביש צר ומאפיר ואחריו פזורים בתים נמוכי קומה, מטעי בננה וזית ובריכות דגים אחדות, שנחפרו בכורכר. אחריהן עובר עוד כביש אחד ואחריו נוגע לרגע פס החול הדק, עד שגם הוא נכנע למרחבי הים. אוהד לוי נשען אל החלון ומביט בים כדובר את שפתו. מינקות גדל לצדו ורכב על גליו בנהריה, עיירת הולדתו, וכשגדל מעט היה נודד בחופשים גם אל סבו באילת, לחוף הים האדום, קולף תפוחי אדמה ומנקה דגים לקראת ארוחת הצהריים. אולי ידע אז...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו