קובה שקדים צמחוני לפסח והארוחות שאחרי הסדר

בעדות ישראל מן הפרת והחידקל נוהגים להכין קובה מיוחד לפסח, העטוף בקמח אורז, או באורז שבושל בהרבה מים והתרכך. קובה השקדים שהכנו נדיר עוד יותר, ומילויו הצמחוני הופך אותו לקליל ונוח למאכל בסעודות - לא רק אחרי הסדר

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ