בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים לשולחן מזטים תוניסאי

סרדינים משומרים, ביצי דגים כבושות, ארטישוקים מבושלים בתבלינים, פיש אנד צ'יפס והרבה ערק תוניסאי - שולחן מזטים שמקורו באקלים דומה לשלנו

8תגובות

בין ימי הזיכרון מרבים להרהר על שהיה ועל שיהיה, על שעבר ועל שעובר ועל שחוזר חלילה. אינני יודע מדוע קבעו פרנסינו ורבותינו את מועדי הזיכרון של העם דווקא בלבו של האביב. אולי בבחינת גם זה יעבור, או דע לך שהפריחה רגעית היא והגעגועים נצחיים ואולי על שום שבאביב נגאלו ישראל ובאביב עתידים להיגאל. וכמה דומים הם מנהגי החג שלנו למנהגי האבלות, ואין לנו זיכרון טוב או מר שאיננו מהול תמיד בדבר מאכל ומשקה, לגימות שמחה ויי"ש של עצב – כמו השולחן שהכין עבורנו השבוע האמן הרב־תחומי ישראל קבלה, שיש בו את האביב...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו