אם יש קינוח אחד שתכינו בחייכם, זה חייב להיות הפודינג של חוה אמנו

המאכל הכה־בריטי הזה רך גם אחרי האפייה, ומתוח מעליו קרום פריך ומתוק, הנושא עליו גלידה קרה בקלות מופלאה

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב

תנו לי מן החם והמתוק לעת ערב. הבו לי קערה מלאה אל השולחן וכף ושקט וזמן שלא לשקוע בהרהורים כלל ורק להתמסר לחמימות שמתפשטת מן השפה אל הלשון ואל הלב. תנו לי כף ועוד כף, לאט לאט, מבלי שתיגמר הקערה ומבלי שיגיע הלילה ומבלי שיבוא מחר. תנו לי, תנו, עוד מעט, עוד קצת, ואפילו שכבר אינני ילד, מן הרך ומן החם והמתוק, שארים אל השפתיים באותה הכף ואלקק גם את דופנות הקערה.

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ