אין כמו אפרסקים כדי לקבל את הקיץ כמו שצריך

בתוספת כף גלידה צוננת, אפרסקים צלויים עם בישקוטי וקקאו הם קינוח נהדר לארוחת חג השבועות ודרך טובה לקבל את החמסין. ואם נותרו פירות על העץ — אפשר להכין גם טארט טאטן

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ