המתכון לחיים הטובים: דג אפוי במלח

אפיית דג במלח יוצרת סרקופג יובשני, המלהיט את בשרו של הדג, אך בה בעת שומר על מיציו. יחד עם אבטיח ומנגולד מאודה אפשר להכין ממנו סלט מרענן, ובשילוב עם פריקי, גרעיני חיטה ירוקה שנקלו באש גלויה, מתקבל סלט נהדר עם טעם אדמתי

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ