מתכוני קישוא לשעת לילה מאוחרת

כשהקישואים מגוררים ומצטרפים למחית עדשים, הם יוצרים לביבות רעננות, פריכות ועשירות. כשהם נחרכים בלהבה ומתווספים לעגבניות, שום, נענע ולימון — הם סלט קיץ נהדר

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

בלילה נפקחו לי העיניים אל תוך החושך ואל הצללים שהטיל הירח בחדר השינה וסירבו לחזור ולהיעצם. מבעד לרשת בחלון שלח הקיץ שרביו ובריסים ובנחיריים נשב ריח שדה קצור ושיבולים ואדמה. השינה נשתכחה ממני כליל וניגשתי אל המטבח, מניח לאור המקרר להכות אותי בסנווריו. בשקית הנייר הצטופפו קישואים בהירים, חבולים מעט, ועגבניות שאגליהן נוטפים נצמדו אל מגירת הפלסטיק. אספתי אלי מהם וסגרתי את דלת המקרר, מניח לחושך, שבינתיים החל להכחיל והפך למעט צונן, לעטוף אותי שוב.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ