בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים לחלבה, תרופת הפלא לדברים שבלב

בגרסתה היוונית היא פשוטה מאוד להכנה, עשויה סולת, שמן זית וסוכר, ונאכלת כקינוח, או כפרוסה לצד הקפה של הבוקר. החלבה, "מתוקה" בערבית, טובה במיוחד כשמכינים אותה בבית

17תגובות

דברי מתיקה, ראוי להם שייאכלו במשורה ומדי יום ביומו. אפשר ליטול מהם מעט לארוחת הבוקר, נאמר, פרוסת עוגה עם הקפה, או לקנח בהם את סעודת הצהריים, עם שוקולד או קוביית חלבה. אפשר גם שיהיו אלה תמרים או דבש ואפילו פרי טרי, אך חשוב להקפיד להמתיק בהם את החיים מעט, כל פעם קצת, פן יישכח טעמם הטוב והמיטיב ויתחלף בחומץ ובמרירות. מי שיטעם מהם מדי יום, כשם שנוטלים תרופה, הרי שנפשו תתגבר ויעלצו בני־מעיו ורוחו תתמלא עוז וריכוז וכל ספק ומכאוב יתחלפו, ולו לרגע, בבהירות ובאופטימיות טובה. הממתק הרי ניתן ליושבי־תבל,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו