מתכונים לחלבה, תרופת הפלא לדברים שבלב

בגרסתה היוונית היא פשוטה מאוד להכנה, עשויה סולת, שמן זית וסוכר, ונאכלת כקינוח, או כפרוסה לצד הקפה של הבוקר. החלבה, "מתוקה" בערבית, טובה במיוחד כשמכינים אותה בבית

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ סטיילינג: נורית קריב
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ סטיילינג: נורית קריב

דברי מתיקה, ראוי להם שייאכלו במשורה ומדי יום ביומו. אפשר ליטול מהם מעט לארוחת הבוקר, נאמר, פרוסת עוגה עם הקפה, או לקנח בהם את סעודת הצהריים, עם שוקולד או קוביית חלבה. אפשר גם שיהיו אלה תמרים או דבש ואפילו פרי טרי, אך חשוב להקפיד להמתיק בהם את החיים מעט, כל פעם קצת, פן יישכח טעמם הטוב והמיטיב ויתחלף בחומץ ובמרירות.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ