מתכונים |

שתי מנות נפלאות מארטישוק

הוא קוצני מבחוץ אבל רך מבפנים וטעמו מענג לא פחות ממלאכת קילופו. הארטישוק, ניצן של פרח שטרם הבשיל, מעשיר סלט סלרי ושומר ומעמיק את טעמה של פסטה עם מרווה ואזוב; רק אל תקנו אותו קפוא וארוז בפלסטיק

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
קילוף הארטישוק. להצטייד בשתי סכינים וכפית
סלט פרחי ארטישוק. הארטישוק המטוגן והחמים מאזן את הטעמים הקרירים

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ