מתכונים |

הגיע הזמן להכין מרק צ’אודר

הצ’אודר, מרק סמיך ועשיר המכיל חלב או שמנת, נפוץ היום כמעט בכל מסעדה או פונדק בצפון אמריקה. אפשר לשחק עם המתכון ולהכין גרסה מגוירת, גרסה מעושנת, ורודה ואף צמחונית למרק הדגים, ולהגיש עם בירה וכריך, כשברקע אוקיינוס וכבישים מתפתלים

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילניג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילניג: נורית קריב

תגובות