מתכונים |

בוריקה קפונטה, הגרסה היהודית-רומאית, לבורקס

הבוריקה, הגרסה היהודית־איטלקית לבורקס, עשוי בצק ייחודי, שהוכן בעבודת יד. אפשר למלאו בטונה, שאריות עוף או דגים מבושלים, או להכין אותו בסגנון הסיציליאני, עם סלט חצילים ועגבניות, שמתאים במיוחד לבוקר שבת

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילניג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילניג: נורית קריב
סלט חצילים ועגבניות. טעים במיוחד כשהוא נשפך מלועו של בוריקה חמים
בוריקה קפונטה. התפרסם בזכות יהודי סיציליה שהוגלו לאיטליה בזמן האינקוויזיציה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ