שני מתכוני קוגל מותאמים לאקלים הים-תיכוני

הקוגל, מאפה שחום ועגלגל, היה כה חביב על יהודי אשכנז, עד שהמליצו לבדוק ביהדותו של מי שלא אכל אותו בבוקר שבת. שתי גרסאות קלילות למאכל המסורתי

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילניג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילניג: נורית קריב
צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ