מתכונים |

שלוש דרכים להגיש גבינה לאורחים

כמה רשמים מחייו של הגבן ושלוש דרכים – טובות יותר מכל פשטידה – להגיש גבינה לאורחים

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

עם שחר יוצאים אל הדיר. העזים שוקקות ודרוכות כשהחולב מתהלך באבוס, נדחקות אל שערי השבילים המוליכים אל מכון החליבה ומפנות אחוריהן אל החולב בשורה מסודרת. ידי החולב מלטפות את העזים ומפזרות להן מן הגרעינים המתוקים כשחלבן הלבן נחלב בפעימות קצובות אל מכל הנירוסטה ומעלה קצף שמנתי ורך. הן נענות לו בפעיית חיבה ומפנות את מקומן לבאות אחריהן.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ