מתכונים |

אין כמו צלחת פריטו מיסטו

ירקות פריכים, דגים כבושים, פירות מתוקים או נתחי בשר – כולם ישמחו להתעטף בבלילה קרה, לטבול בשמן חם ולהפוך לפריטו מיסטו

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ, סטיילינג: נורית קריב

יש רגעים שבהם יש לעשות מעט ככל האפשר. נאמר, לשבת בכיסא נוח על שפת המדרכה בחום הכבד ולאכול ולשתות רק דברים שהיד מגיעה אליהם ללא מאמץ: כוס ערק עם קרח מצלצל ודגים או ירקות שטוגנו והונחו על נייר מקופל בצלחת. אפשר להעביר כך אחר צהריים שלמים בשיחה בטלה ופיצוח פריטו מיסטו פריך ולא להצטרך עוד לדבר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ