מתכונים |

להתעורר עם בצל ירוק

עם ירקות פריכים או בתוך בצק עלים, כל ביס בבצל הירוק מעלה את קולות העשב והאדמה

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב

בצל ירוק, צנונית ולימון מרחיבים את הלב ומעוררים את הגוף. מי שעייף מעמלו או מעולו, יכול לקחת כרוב אחד צעיר מאוד, למשל, בהיר, לחתוך אותו לפרוסות דקיקות עד שיתפורר לשערות של ממש, ואחר כך לקצוץ אליו עלי פטרוזיליה טרייה ונענע והרבה בצל ירוק, גם את החלק הלבן, ולפרוס אליו צנוניות לרוב. אחר כך יסחט מעליו מיץ לימון וייצוק שמן זית ויתבל במלח ובפלפל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ