מתכונים |
קוניאק - גם למחבת וגם לטבח
כמה טיפות של קוניאק יהפכו את המנות הבאות למעודנות במיוחד
הדיי עפאיםצילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
הדיי עפאיםצילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
את היין המשמש לזיקוק הקוניאק אי אפשר לשתות. הוא יבש מאוד וחמוץ והענבים הלבנים שמהם הוא נסחט ממהרים לתסוס בכוהל משכר. אחר כך מרתיחים אותו בדודי נחושת גדולים פעם ועוד פעם עד שמן הצינור הדקיק נוטפות טיפות או־דה־וי (Eaux de vie), מי החיים.
תגובות
מדדים של קסם
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי
תוכן שיווקי