מתכונים |

קוניאק - גם למחבת וגם לטבח

כמה טיפות של קוניאק יהפכו את המנות הבאות למעודנות במיוחד

הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
הדיי עפאים
צילום: דן פרץ | סטיילינג: נורית קריב

את היין המשמש לזיקוק הקוניאק אי אפשר לשתות. הוא יבש מאוד וחמוץ והענבים הלבנים שמהם הוא נסחט ממהרים לתסוס בכוהל משכר. אחר כך מרתיחים אותו בדודי נחושת גדולים פעם ועוד פעם עד שמן הצינור הדקיק נוטפות טיפות או־דה־וי (Eaux de vie), מי החיים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ