בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זה קינוח או סופגנייה?

להכין סופגניות כמו מיקי שמו

איך עושים סופגנייה רכה, אוורירית וטעימה? מיקי שמו מגלה את הסוד שלו למתכון הקלאסי. ולמי שנמאס מציפוי שגרתי, הנה כמה הצעות שייקחו את הסופגניות לכיוון המרהיב של קינוח צרפתי

2תגובות
הכנת סופגניות של מיקי שמו
דודו בכר

בכל שנה לקראת חג החנוכה, אנחנו הקונדיטורים צריכים לשבור שוב ושוב את הראש: האם ללכת על סופגנייה קלאסית או להמציא את הגלגל מחדש? ובכל שנה, ההחלטה היא - גם וגם. מעבר לקלאסיקה, צריך לחשוב על חיבורים מעניינים בין הסופגנייה המוכרת והאהובה (שמורכבת בבסיסה מבצק, מילוי וציפוי) למשהו יצירתי. השנה בחרתי ללכת על שילוב בין סופגנייה לקינוחים קלאסיים,  שמאחורי כל אחד מהם עומד סיפור מרתק. בחרתי להתמקד בקינוח המונט-בלאן (קינוח צרפתי בהשראת הר המונט-בלאן המושלג בצרפת, שנראה כמו הר בעצמו – עם זילוף קרם ערמונים...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו