אוזני המן במילוי שוקולד לבן ופקאן סיני - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון אוזני המן במילוי שוקולד לבן ופקאן סיני

הגרסה המלכותית של השף ערן שוורצברד לאוזני המן

כ-30 אוזני המן דרגת קושי: בינוני
מיטל סלומון
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

600 גרם קמח (4 כוסות)

400 גרם חמאה

200 גרם אבקת סוכר (2 כוסות)

2 ביצים

למלית:

250 גרם ממרח שוקולד לבן (3/4 כוס)

50 גרם פקאן סיני קצוץ

30 גרם שוקולד לבן קצוץ (1/3 כוס)

הוראות הכנה

מערבבים חמאה במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים אבקת סוכר ולאחר מכן ביצים בהדרגה. מוסיפים קמח לערבוב קצר, רק עד שנוצר בצק. מרדדים במערוך, משטחים בתבנית ויוצרים דיסקיות בצק.

מכניסים את חומרי המלית לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים. מכניסים את המלית לשק זילוף ומזלפים ממנה במרכז כל דיסקית בצק. סוגרים לצורת משולש ומסדרים על נייר אפייה בתבנית. אופים ב-170 מעלות עד לקבלת גוון זהוב כהה, מצננים ובוזקים אבקת סוכר.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות