חטיפים ביתיים בניחוח של פעם שכל אחד יכול להכין

ט"ו בשבט הוא רק תירוץ לאסוף את כל הפירות היבשים מהמזווה ולהכין חטיפים ביתיים בניחוח נוסטלגי עם תמרים, קוקוס, אגוזים ושומשום. מתכונים של השף-קונדיטור אורגד רואש מהמרכז הקולינרי דן גורמה

אורגד רואש, שף-קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אורגד רואש, שף-קונדיטור אורח
צילום: דודו בכר
צילום: דודו בכר
צילום: דודו בכר
צילום: דודו בכר
צילום: דודו בכר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ