בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

תזרקו צימוק

קינוחים מיוחדים עם פירות יבשים לט"ו בשבט

ארבעה קינוחים חגיגיים וכיפיים לט"ו בשבט של הקונדיטורית הלן מיסן ממסעדת שגב

תגובות

פירות יבשים ואגוזים הם חומרים שכיף במיוחד לשחק איתם – להוסיף, להוציא ולשנות, לפי גחמות משתנות ולפי העדפות אישיות, אם בחג האילנות ואם בכל עת שמתחשק. מעוגיות מרציפן עם פיצוחים ופירות יבשים שהן פינוק נהדר לשעת ערביים ועד סוּפלה תמרים וערמונים שהולך נפלא עם כוס קפה של שבת בבוקר, או מתי שרוצים. כי לפעמים, ט"ו בשבט הוא רק תירוץ להשתעשע עם קינוחים, פיצוחים, מיני אגוזים ופירות יבשים. וכל המתכונים פתוחים לאלתורים של הרגע

מתכון לעוגיות מרציפן פיצוחים ופירות יבשים

עוגיות מרציפן פיצוחים ופירות יבשים
דודו בכר

מתכון לקנלוני של לדר תות ממולא בקציפת מסקרפונה וקוביות מנגו מסוכר

קנלוני של לדר תות ממולא בקציפת מסקרפונה וקוביות מנגו מסוכר
דודו בכר

מתכון לחטיף פירות ואגוזים פריך לט"ו בשבט

חטיף פירות ואגוזים פריך לט"ו בשבט
דודו בכר

מתכון לסופלה תמרים וערמונים

סופלה תמרים וערמונים
דודו בכר

טיפ לאפייה עם פירות יבשים: משרים את הפירות היבשים במים קרים למשך 20 דקות, מוציאים מהמים ומסננים לפני השימוש בהם. ההשריה מאפשרת לפירות לא להתייבש עד הסוף באפייה ואחר כך להיות קשים מדי בלעיסה.

טיפ לאפייה עם אגוזים: מי שאוהבים להוסיף אגוזים ופיצוחים למאפים, כדאי לקלות אותם קלות לפני האפייה (בתנור שחוּמם ל-150 מעלות, למשך רבע שעה). קלייה עדינה, כך שהאפייה תסיים את הקלייה אבל לא תשרוף את האגוזים. באופן זה, הם יהיו פריכים ופציחים בעת אכילה, ולא צמיגיים ולעיסים ("כמו גוּמי")

לעוד מתכונים עם פירות יבשים לט"ו בשבט ובכלל



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו